Soroptimistclub Friesland Noord schenkt 1000 euro.De Soroptomistclub Friesland Noord heeft ons een bedrag van 1000 euro geschonken voor het afwerken van de vier klaslokalen. Dit bedrag is afkomstig van een legaat van een overleden lid van de vereniging, mevrouw Paulien Dijkema.


De in 2014 overleden Dijkema heeft het geld nagelaten met de aanwijzing het geld aan te wenden voor het financieren van onderwijs aan vrouwen en kinderen.


Soroptomist Friesland Noord is een onderdeel van Soroptomist International, een internationale serviceorganisatie van vakvrouwen. Zij zetten zich wereldwijd in voor de bevordering van mensenrechten en de positieverbetering van vrouwen en meisjes. Soroptomisten vormen een groot professioneel internationaal netwerk. Meer informatie op www.soroptomist.nl.


Wij zijn uiteraard erg blij met dit bedrag en willen Soroptomistclub Friesland Noord hiervoor hartelijk bedanken. In het bijzonder ook een woord van dank aan Lena de Jongh die onze Stichting heeft voorgedragen bij de club.


Kerstmarkt RSG wederom groot succes!


Op 17 december werd op het RSG in Sneek een kerstmarkt georganisseerd. Voor de tweede maal op rij zou de opbrengst naar Doch Dyn Dream gaan!

De kinderen zijn in de ochtend volop in voorbereiding geweest om kerststukjes etc. te maken. 's Middags waren bezoekers welkom!

Het werde een groot succes, met een opbrengst van 3000,- voor Doch Dyn Dream!


Ook vanuit Kenia kwam er een bedankje voor het RSG (zie foto's)

HELPEN?

Doneer op:

IBAN NL76 ABNA

0572 0781 29


Ten name van

Stichting Doch Dyn Dream